RockStation

Októberi EGO koncertek

2011. október 10. - sunthatneversets

Októberben az alábbi EGO koncertekre hívnánk fel a figyelmet:

Kaposvár 10.07.
Az EGO "életében" az első kaposvári buli lesz és ezért igyekszünk is emlékezetessé tenni ezt az estét, valamint a korábban elmaradt pécsi buli pótlásakánt is szánjuk, persze azoknak, akiknek van kedvük és meg is tudják tenni, hogy átjönnek. Két negyszerű helyi banda lesz a vendég, a lemezfelvétel előtt álló Renegade és a Wandering Sheep.


 
Crazy Mama: 10.22.
Az október 22.-i budapesti Crazy Mama buli több szempontból is különleges lesz!
A program:
19 óra: kapunyitás
21. óra: Engine
22. óra: Invader
23.20: EGO
01.00: Vasmacska
 
Az estére ingyen jöhetnek be azok, akik a májusi esős Pecsa buli után regisztráltak és ezt a lehetőséget kérték. Az EGO koncerten több kamerás dvd felvétel készül, ezért akik rajta akarnak lenni azok jöjjenek, gyűljenek és hallassák a hangukat. Az új lemezről izelítőként több dal is elhangzik majd és egyéb meglepetések is várhatók, pl kisorsolunk egy-egy dedikált pólót a legrégebbi és legaktívabb rajongók között!

Az Invader zenekar 6. születésnapját ünnepli ezen az estén, és ez egyben alkalmat is ad egy kis ízelítőre a készülő lemez dalaiból. Mint minden Invader születésnapi bulin, most is lesz vendég! A személye legyen meglepetés, két nagyon jól ismert metal himnuszt fog énekelni a bandával.
 
Az Engine friss programmal, sodró lendületű saját dalokkal és egyedi feldolgozásokkal készül az estére, míg a Vasmacska zenekar látványban és őrületes színpadi megjelenésben igyekszik majd maradandóvá tenni az élményt!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr293290950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum