RockStation

Wisdom hírek

2011. október 13. - sunthatneversets

A zenekartól kaptunk híreket:

Szombaton indul a 10 éves jubileumi turnénk, az X WISE YEARS TOUR. A 10 állomásból 8 INGYENES, az első és az utolsó belépős. Egy fantasztikus koncerttel kezdünk Kiskunfélegyházán, a Tirana Rockers és a Thunderbolt társaságában.

Egy kis FACEBOOK JÁTÉK is kapcsolódik a turnéhoz:
Amennyiben a turné 9 vidéki állomásának Facebook esemény oldalán jelölöd magad, hogy "Ott leszek" és az eseményt legalább 1x megosztod üzenőfaladon, tiéd lehet 1 Judas CD és 1 koncertjegy a december 17-i budapesti lemezbemutatóra! Részletek itt.

Fontos itt megjegyeznünk, hogy a Szolnoki Művház váratlan bezárása miatt, az OKTÓBER 22-i turnéállomásunk KESZTHELYen lesz az 512 klubban. A klub új helyszínen, a Csík Ferenc sétány 2. szám alatt üzemel jelenleg. A december 17-i Club202-es LEMEZBEMUTATÓra már kaphatóak a jegyek ELŐVÉTELben. Itt is van egy akciónk, nevezetesen, hogy aki elővételben vásárolja meg jegyét a koncertre, a helyszínen egy Wisdom pólóval lesz gazdagabb. Annyi a kitétel, hogy az első 300 elővételes érkező között kell lennetek. A jegyek a Ticketportal hálózatán keresztül, illetve a Club202, Headbanger, Hammer, CD Pince helyszíneken kaphatók, valamint honlapunkról rendelhetők.

WEBSHOPunk bővült pár funkcióval, mostantól 4-féleképpen tudtok Wisdom cuccokat rendelni, nem csak utánvétellel. Így jóval olcsóbban meg lehet úszni 1-1 rendelést. Nagyon sokan kerestétek, ezért pár napon belül kapható lesz a JUDA PULCSI is, várhatóan egy másik fajta kapucnis megoldásban, mint az eddigiek.

Bő 2 hete leforgattuk az új VIDEOKLIPünket a HEAVEN AND HELL dalunkra. Hamarosan jön is a videó, de előtte itt egy kis szösszenet a kulisszák mögül.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr933299006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum