RockStation

Fekete Zaj 2012 - Sólstafir, Hocico, Void ov Voices, Mátyás Attila Band, Shapat Terror

2012. március 05. - scorn

Gyűlnek az illusztris fellépők nevei hazánk egyik leghangulatosabb fesztiváljának, a Fekete Zaj-nak idei listájára!

Legfőbb húzónevek:
Sólstafir - Az izlandi banda régen fekete fémet játszott, manapság viszont egyre inkább a post-rock vagy post-metal címke illik fagyos hangulatú, de szépséges zenéjükre.
Hocico - A mexikó páros neve valószínűleg nem cseng ismerősen olvasóinknak, pedig a dark electro műfaj egyik legnagyobb fellépőjével van dolgunk. E két arc nélkül messze nem tartana ott napjaink kemény elektrója ahol most tart. Piros pont a szervezőknek, hogy erősítik az ipari szcéna jelenlétét hazánkban.
Void ov Voices - Csihar Attila egyszemélyes projektje élőben leginkább egy szeánszhoz hasonlítható, amit kötelező élőben átélni. Csupán a hangja és egy azt loop-olni képes kütyü által olyan atmoszférát teremt, ami méltó a fesztivál nevéhez.

További fellépők:
Xenomorph (GER) Spacesh!t, Dereng, Hentesek, Ozone Mama, marionette ID, Shapat Terror, Mátyás Attila Band, Új Látásmód Fúzió, Wattican Punk Ballet, First Aid 4 Souls

FEKETE ZAJ FESZTIVÁL 2012

Mátrafüred-Sástó
2012. augusztus 17-18-19.
Facebook: http://www.facebook.com/events/168622446586154/
Last.fm: http://www.last.fm/festival/3204189+FEKETE+ZAJ+FESTIVAL+2012

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr44290912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum