RockStation

Ma Fish! születésnapi koncert

2012. március 30. - sunthatneversets

 

Születésnapi koncertet ad a Fish! zenekar március 30-án, azaz ma este a budapesti Dürer Kert színpadán. A csapat tavaly SAV címmel ingyenesen letölthető új lemezt készített, jelölést kapott az MTV European Music Awards Legjobb Magyar Előadó díjra és elnyerte Az év klipjének járó Kettőnégy Gumizsiráf-díjat.

Az ország egyik legnépszerűbb koncertzenekarának tartott Fish! 1999 óta létezik ilyen-olyan formában, de az elmúlt öt-hat évben vált úgynevezett „fontos” zenekarrá” és a legnagyobb nyári fesztiválok elmaradhatatlan fellépőjévé. A 100% hardpop stílusban zenélő rockbanda tavaly ősszel jelentette meg SAV című új nagylemezét, amit a többihez hasonlóan ingyen lehet letölteni a www.fishonline.hu honlapról. A SAV már 10 000 letöltésnél jár, az album klubturnéja pedig mindenhol teltházzal zajlott.

Folyamatos fejlődés, alulról építkezés, humor, ingyenes lemezek, kirobbanó energia a koncerteken - a lényeg talán ennyi, nem kell túlragozni. Ahogyan a Fish! zenekari profilján a rajongók megfogalmazták:  „A lényeg az, hogy egy Fish! koncertben bármikor, bárhol benne vagyok, élőben szétrúgják az ember seggét, imádom!"
"A Fish!-ről sajnos sok okosat nem tudok elmondani. Nem dolgoznak tornacipőt bámulós, több órán át értelmezhető, Facebook üzenőfalra kimásolható mélyértelmű szövegekkel, csupán feljönnek a színpadra, letépik a fejünket, dekázgatnak vele pár percig majd bevisznek egy touchdownt (elnézést a képzavarért). "

Fish! születésnapi koncert
2012. március 30. péntek  Dürer Kert
Program:
21:00 - Gravity Well
22:00 - Mocsok 1 Kölykök
23:00 - FISH!
belépő (csak a helyszínen): 1000 forint

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr854349391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum