RockStation

Pulzus 2012 - a péceli No More Gravity vitte el a fődíjat

2012. április 12. - sunthatneversets

Április 8-án lezajlott a Pulzus tehetségkutató döntője a Pecsa Music Hall színpadán. Az első díjat a péceli No More Gravity kapta, második helyen a nagykaposi Southern Comfort végzett, a harmadik, egyben az idei Hangfoglaló delegált zenekara a királyhelmeci Semi Holsen lett.

A versenyző zenekarok produkciója után a zsűri visszavonult, és amíg a Flúg zenekar szórakoztatta a közönséget, döntött. A rendezvényen tiszteletét tette Újfalusi Gábor, a Magyar Művelődési Intézet igazgatója is, aki a díjátadás során bejelentette az idei Hangfoglaló delegáltját. Mivel ezen a vetélkedőn elvárt a magyar dalszöveg és a győztes No More Gravity szövegei angol nyelven íródnak, illetve a Southern Comfort első helyezést ért el Hajdúszoboszlón, így idén ősszel, a Syma Csarnokban megrendezendő Hangfoglaló versenyre a Semi Holsen kapott meghívást.

A díjátadás után a bugZ szórakoztatta a közönséget, majd a Zorall zenekar nagykoncertjével zárult a 2012-es Pulzus tehetségkutató.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr884386690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum