RockStation

Ronnie James Dio Emlékest - Vinny Appice és Nils Patrik Johansson üzenete a magyar rajongóknak

2012. május 03. - sunthatneversets

Mint ismeretes, a Hard Rock Magazin és a Pecsa Music Hall Ronnie James Dio halálának második évfordulóján, nagyszabású emlékestet rendez 2011. május 11-én a Pecsa Music Hall színpadán. A nemrég hazánkban járt Vinny Appice amikor megtudta, mi van készülőben, nagyon meghatódott és arra kérte a szervezőket, hogy üzenhessen a magyar Dio rajongóknak.

Ha fellépők tekintetében még nem, de hír szintjén mindenképpen nemzetközi lett a ’King Of Rock N’ Roll - Ronnie James Dio Emlékest’!

Vinny Appice után egy újabb világszinten elismert zenész tette le voksát a budapesti rendezvény mellett. Amikor az Astral Doors énekese megtudta mi készülődik Magyarországon, nagyon sajnálta, hogy nem lehet jelen az eseményen, de valamit mindenképp szeretett volna tenni az ügyért. Mint ismeretes Nils Patrik Johansson épp a napokban hívott életre egy Ronnie James Dio Tribute zenekart, így többszörösen is „érintett” a témában. Dioval és a koncerttel kapcsolatos gondolatait, videó üzenetben küldte el!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr624485147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum