RockStation

Watch My Dying - Új maxi nyáron

2012. május 21. - sunthatneversets

Watch My Dying 2012 2.jpg 

A magyar extrém metal szintén egyik vezető csapata, a Watch My Dying 2009-ben adta ki harmadik lemezét, a Moebius-t. Azóta a csapat bejárta Németországot, Ausztriát, Angliát, Romániát, Szlovákiát, Lengyelországot, Szerbiát és persze keresztbe bejárta Magyarföldét is. A tavaly májustól újra két gitárral nyomuló banda az év elején kezdett intenzív demózásba, amelynek eredményeképpen hamarosan kiadásra kerül egy háromszámos maxi, amelytől „a legjobb az lesz, ha senki nem vár semmit, de az biztos, hogy wéemdés lesz" - a srácok tájékoztatása szerint. A dalokat a Pannónia Stúdióban fogják rögzíteni a fiúk, és valamikor a nyár első felében fog kijönni az anyag. A tervek szerint hagyományos CD formátumban nem kerül kiadásra az anyag, de az biztos, hogy a Száraz felhők helyet fog kapni rajta.

A csapat legközelebb a Pannónia Fesztiválon játszik május 27-én 19:00 órakor. A PAFE-n kívül ott lesznek a Rockmaratonon, a Fezenen, illetve még számos helyen, amelyről későbbiekben még adunk hírt. Budapesten legközelebb június 7-én lépnek fel, a Devildriver előtt, a Dürer Kertben.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr304528570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum