RockStation

Ma Mission koncert az A38 hajón

2012. június 06. - sunthatneversets

Flyer Mission_1.jpg A 25 éves jubileumát ünneplő brit dark wave zenekar ma érkezik az A38 Hajóra, ahol négy évvel ezelőtt láthattuk őket egy remek hangulatú koncerten. A soron következő este különlegessége, hogy Wayne mellett ezúttal két alapító tag, Simon Hinkler és Craig Adams is szerepel majd, és a legfrissebb hírek szerint az egyik őstagokkal lebonyolított koncert videóanyagát DVD-n is kiadják majd - így a korábban közzétett Severina videó egyben DVD ízelítőként is felfogható.

 

 

 

 


A budapesti koncert hazai vendége az Amber Smith, amelyről bizton állíthatjuk: a britvonalas gitárzenék kedvelői örömüket lelik majd Poniklo Imre zenekarának produkciójában. Az együttes új albumának dalait mutatja be a Hajón, melyek közül a „Faster than the speed of light” címűhöz nemrég egy videó is készült.

a Negative Art Prod bemutatja: Mission XXV Tour
2012. június 6. szerda 20 óra
Budapest, A38 Hajó
The Mission, Amber Smith koncertek
Belépő: 6000 Ft
Jegyek kaphatók a Ticketportal és az Eventim hálózatában, valamint az A38-on, és az alábbi boltokban: CD Pince, Wave, Shark

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr244568183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum