RockStation

200.000 dollár óvadék fejében lehet szabad a Lamb Of God énekes

2012. június 30. - sunthatneversets

Lamb Of God cz1.jpg

Előre szólunk, hogy nem igazán vagyunk perfektek a cseh nyelvben, de úgy tűnik, ha korábban nem is, de hétfőn szabad lehet a Randy Blythe a Lamb Of God frontembere. A Prágában letartóztatott énekes ma délelőtt jelent meg a bíróság előtt, amely indoklásában kiemelte, hogy azért volt szükség az őrizetbevételre, mert fennáll a szökés és annak veszélye, hogy eltűnik Csehországból. A bíróság azonban óvadékot állapított meg 4 millió koronában (~200.000 dollár). Blythe állítólag hajlandó kifizetni az éves fizetését jelentő összeget.

Az óvadék letételére azonban lehet, hogy csak hétfőn kerül sor, mert a bankok hétfőig zárva vannak, ebben az esetben az énekes még két napig rács mögött marad. Ha valaki kíváncsi a teljes cikkre, itt elolvashatja.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr954620607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum