RockStation

A Muse vadonatúj dala, a Survival lesz a 2012-es londoni olimpai játékok hivatalos dala!

2012. július 02. - sunthatneversets

muse2012.jpg

A Survival az összes London 2012-es sporteseményen hallható lesz, az Olimpia teljes ideje alatt – többek között a versenyzők bevonulásánál és az éremátadó ceremónia közben is. Múlt szerdán Londonban az olimpiai sajtótájékoztatón ismertették a „Rock The Games” című zenei programot, élén a Survival-lel, így a konferencián az zenekar is részt vett.

Itt az énekes Matt Bellamy elmondta: „Óriási megtiszteltetés, hogy a 2012-es londoni olimpiai játékok során ekkora szerepet kapott a dalunk. Amikor írtam, a versenyekre gondoltam, kifejezve az elhivatottságot és a győzelemre való törekvést.”

A Muse zenekart Matt Bellamy, Dominic Howard és Chris Wolstenholme alkotják. 1994-es megalakulásuk óta öt stúdióalbumot jelentettek meg, több mint 15 millió példány eladásával világszerte. A csapat számos díjat nyert már, beleértve a 5 MTV Europe Music Award-ot, 5 Q díjat, 8 NME díjat, 2 Brit Award-ot, 4 Kerrang Awardot, ezen kívül további három Grammy-jelölést és egy Mercury Prize jelölést is begyűjtöttek az évek során. Két éve Fonogram-ot is átvehettek a Szigetes fellépésük után az "Év Külföldi Alternatív Albuma" kategóriában.

A zenekar új stúdióalbuma a The 2nd Law szeptemberben jelenik meg, melyet egy nagyszabású európai turné fog követni - ekkor látogat majd a csapat Magyarországra is, november 20-án a Papp László Budapest Sportarénában dübörögnek majd a legjobb Muse dalok.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr684623694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum