RockStation

Első helyen debütált a Mahasz lemezeladási listáján a Linkin Park új albuma!

2012. július 06. - sunthatneversets

linkin-park-fejlec.jpg

Pár napja jelent meg a Linkin Park vadonatúj, ötödik stúdióalbuma Living Things címmel. Úgy látszik kishazánkban nagyon szerethetik az amerikai együttest, ugyanis a Mahasz lemezeladási listájának egészen a tetejére kúszott fel a lemez.

Az új Linkin Park-lemez producerei Rick Rubin (Adele, Metallica) és a csapat vokalistája, multi-hangszerese, Mike Shinoda voltak - csakúgy, mint a legutóbbi két Linkin Park-album esetében. A Rolling Stone magazin szerint: "Az anyag a csapat 2000-es debütáló albuma óta a legerősebb."

A zenekar azzal magyarázza a lemez címét, hogy a dalok szövege igen személyesre sikerült. "Nem döntöttük el, hogy egy bensőséges lemezt akarunk írni" - mondja Mike Shinoda. "Egyszerűen csak leültünk, és ezek a témák jöttek ki belőlünk. Az előző korongjainkon inkább globális és szociális problémákkal foglalkoztunk, ezen az albumon pedig személyesebb témák kerültek előtérbe."

A zenekarvezető még azt is hozzátette, hogy az új anyag azokra az időkre emlékezteti őt, amikor a bandát még Hybrid Theory-nek, azaz hibrid elméletnek hívták. Azért is volt ez a csapat neve anno, mert ez a kifejezés írta le legjobban azt a zenét, amit játszanak. Ezúttal is rengeteg stílus hatott a zenekarra a dalszerzés során, ezt kovácsolták a tagok egy egységes Linkin Park hangzássá.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr184632349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

(qwerty) · http://lpsun.blog.hu/ 2012.07.08. 21:45:56

Living Things elemzés/kritika lesz?! :)
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum