RockStation

Újabb ügyészi tiltakozás áll a Lamb Of God énekes szabadulásának útjában

2012. július 26. - sunthatneversets

Blythe.jpg

Cseh források szerint ezen a héten sem szabadul a Lamb Of God énekese, Randy Blythe. Az ügyész ugyanis a tegnapi napon újabb tiltakozást nyújtott be a bíróságnál, így az énekes a már kifizetett, az eredeti összeg duplájára emelt, 400 ezer dolláros óvadék ellenében sem védekezhet szabadlábon.

Az ügyész pénteken indokolja a bíróság előtt, hogy miért nem járul hozzá az óvadék ellenében történő szabadon bocsátáshoz. Ettől számítva a bírónak öt nap áll rendelkezésére, hogy döntést hozzon, és újabb öt nap ahhoz, hogy döntését hivatalosan is nyilvánosságra hozza (jó sokat gondolkodhat rajta). Ha a bíró ezt követően kedvező döntést hoz az énekes számára, akkor elvileg az énekes végre kijöhet a prágai Pankrác börtönből.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr774678496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum