RockStation

Októberben új Danko Jones album

2012. július 27. - sunthatneversets

0dankojones2011_41.jpg

A hozzánk már szinte hazajáró, legutóbb pár napja a a Hegyalja Fesztiválon megfordult és ott a legjobb koncertet adó kanadai Danko Jones új albummal jelentkezik október 9-én. A banda Rock And Roll Is Black And Blue címet viselő 6. nagylemezén merít a bluesból, a 60-as évek garázsrockjából, a 70-es évek hard rockjából és még a skandináv metálból is.

A 13 dalt tartalmazó album producere ezúttal is Matt DeMatteo volt, míg a keverést Mike Fraser végezte, aki olyan csapatokkal dolgozott korábban, mint az Aerosmith, vagy az AC/DC. Ez lesz az első olyan Danko Jones album melyen már az új dobos Atom Willard játéka lesz hallható. Az album első kislemezdala pedig a Just A Beautiful Day lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr504681052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum