RockStation

Úgy néz ki Kyuss Lives! néven nem működhet tovább a Kyuss Lives!

2012. augusztus 16. - sunthatneversets

kyuss_lives_new_2012.jpg

Bár a cím elég hülyén hangzik, mégis igaz, ugyanis hétfőn a szövetségi bíróság döntést hozott abban a perben, amit a Josh Homme gitáros (Queens Of The Stone Age) és Scott Reeder basszer indított el abban abban a reményben, hogy a bíróság megvonja régi zenésztársaiktól, John Garcia énekestől és Brant Bjork dobostól a Kyuss név használati jogát. Úgy néz ki előbbiek örülhetnek.

A bíróság döntése értelmében az új formáció önmagában nem használhatja a Kyuss nevet, csakis úgy hirdethetik a koncertjeiket, ha közvetlenül a Kyuss szó mellett azonos betűnagysággal megjelenik a Lives szó is. Ez önmagában még egy kedvező ítélet is volna, ám most jön a lényeg: Kyuss Lives! név alatt sem koncert-, sem stúdiólemezt nem adhatnak ki, audió felvételt nem jelentethetnek meg, és a Kyuss Lives! név használati jogát (aminek így szerintünk semmi értelme) is megvonhatják a zenekartól a későbbiekben, amennyiben jogsértést követnek el. A bíróság egyúttal azt javasolta, hogy a csapat új néven működjön tovább. A hírek szerint tehát az új lemezre készülő banda anyaga Kyuss Lives! név alatt nem jöhet ki. Aki kíváncsi a 17 oldalas ítéletre annak tessék:  

031115136573

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr984714952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum