RockStation

Broadway és Atlantis a Dürerben!

2012. október 18. - sunthatneversets

Flyer broadway.jpgA Broadway, egy 2007-es alakulású amerikai post-hardcore zenekar, két nagylemezzel a hátuk mögött: Kingdoms, Gentlemen’s Brawl. 2009-ben, első albumuk megjelenésekor csatlakoztak az Uprising Records-hoz, majd új lemezük megjelenése kapcsán először egy amerikai, majd egy Európa turnét is leszerveztek maguknak, az angol Atlantis kíséretében. Ezen közös Európa turné részeként tekintheti meg a közönség a két remekbeszabott zenekart, akikhez a német Across The Ocean is csatlakozik 2012. 11. 17-én a Dürer Kert Nagytermében.

A külföldi zenekarokat hazai, fiatalos, egyedi zenekarok fogják kísérni. A My Best Habit-et a nagyérdemű lassan 5 év láthatja a színpadon. A Kill The Messenger EP-jük után idén megjelent a Gravidegger című LP-jük is, amihez a zenekar 2 videoklipet is forgatott.

A Subliminal Merger 2010 óta van jelen a core színtéren hazánkban. Jellegzetes dubstep és drumstep alapú nu metal zenét játszanak. A bandának idén jelenik meg a Canvases című albuma, ami minden valószínűség szerint felcsendül a koncerten.

A Babes In The Wood formáció 2011 óta létezik. Közelgő Union című EP-jük egyik számára videoklipet forgattak, amit a közeljövőben meg is tekinthetünk. A zenekar számára ez a koncert lesz az EP bemutató így érdemes eljönni és meghallgatni a srácokat!

Az eseményt az Arató Fodrász Szalon és a Torture Clothing támogatja, akik helyszíni árusítást tartanak. Legújabb mercheiket így a helyszínen is megvásárolhatják. Facebook event.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr194855549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum