RockStation

Felfüggesztett börtön a Limp Bizkittől gitárt lopó magyaroknak

2012. október 26. - sunthatneversets

wes.jpg

Júniusban a Novarock Fesztiválon ellopták a Limp Bizkit gitárosának Wes Borlandnak egyik nagyértékű gitárját. A lopással először tévesen színpadi munkásokat gyanúsítottak, de mint kiderült nem a fesztivál színpadjainak építést végző GD-Staff emberei a hunyók, hanem három fiatal biztonsági alkalmazott. A színpadról ellopott gitárt a közeli bozótosban rejtették el, de ezt a rendőrség hamar meg is találta.

A bíróság most hirdetett ítéletet az ügyben és három hónap felfüggesztett börtönbüntetést szabott ki arra férfira, aki a gitárt elemelte, míg két társa - akik a hangszert elrejtették - egy-egy hónap felfüggesztettet kapott. A három fiatal egyébként korábban beismerő vallomást tett. A vádlottak egyébként azzal védekeztek, hogy “fiatalkori ostobaság” volt, amit tettek, de a bíró emlékeztette őket, hogy már nem fiatalkorúak, és biztonsági alkalmazottként különleges felelősségük volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr854871403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum