RockStation

Emlékezzünk együtt: Kylesa - From The Vaults, Vol1

2012. november 16. - Ernő Hellacopter

KylesaVaults.jpgKevés olyan zenekart ismerek, akik alig több mint 10 éves működésüket egy válogatás lemezzel koronázzák meg. Ebben az underground közegben talán egy feloszlás vagy kiadóváltás generálhat olyan eredményt, mint amit jelen esetben a savannah-i Kylesa vitt véghez. Ugyanis a From The Vaults nem más, mint a a zenekar 11 évére való visszatekintése. Nincs rálátásom, hogy erre milyen oldalról van igény, de az biztos, hogy nagyon nem lőttek mellé Phillip Cope-ék, mivel igen jó érzés ezeket a nótákat ilyen csokorba szedve  hallgatni.

Mivel teljes munkásságuk itt figyel, ezért az End Truth az egyetlen, számomra ismeretlen dal. Kétségbeesésre azonban nincs ok, mivel a From the Vaults-on megjelentetett dalok mind más köntösbe vannak bújtatva, mint ahogyan az a lemezeken hallható. Remixelve, esetenként újra felvéve. Akik szeretik a sludge rifferek munkásságát, azoknak feltétlen beszerzendő anyagról van szó, akik pedig szívesen ismerkednének velük, azoknak ez egy kiváló áttekintést nyújthat arról, hogy a klubokban világszerte miért is oly szívesen látott vendég a Kylesa.

Kylesa2011.jpg

Alább tételesen is olvashatjátok, mit tartalmaz a kiadvány, és mivel a Vol.1 is ott virít, ezért kíváncsian várom a Vol.2-es folytatást, amin reményeim szerint élő felvételek is hallhatóak lesznek, profi minőségben.

Váratlanul érkezett, de nagyon jól sült el. Igazán profi a cucc, mint eddig minden, ami kikerült a zenekar kezei közül. Ez értendő zenére, és a kiadványok, merch-ök minőségére vonatkozóan.

A lemez tartalma:

01. Intro **
02. Inverse **
03. 111 Degree Heat Index ***
04. Between Silence and Sound II ***
05. Paranoid Tempo **
06. End Truth *
07. Bottom Line II ***
08. Wavering **
09. Bass Salts **
10. Drained **
11. Set the Controls for the Heart of the Sun **
12. Drum Jam **

* új Dal
** eddig meg nem jelent/limitált megjelenés
*** más verzióban

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr414909892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum