RockStation

Mégis lesz 2013-ban Rockmaraton

2012. december 05. - sunthatneversets

Rockmaraton2013.jpg

Soha nem mondd, hogy soha. A pecsma.hu december 3-án adta hírül, hogy  ötmillió forinttal segíti a Rockmaraton szervezőit a pécsi városvezetés, ezért jövőre újra dübörög a rock Malomvölgyben. A szervezők szerint a hangulat a szokásos lesz, de nagyobb sztárok jönnek.

Idén nyáron még úgy tűnt, nem lesz többet Rockmaraton Pécsett. Korábban ugyanis a fesztivál szervezői úgy nyilatkoztak, már nem éri meg az egyhetes party, egyre kevesebb a támogató és egyre kevesebb a büdzsé is. A város azonban ötmillió forinttal támogatta meg a rockereket, ez pedig pont elég volt ahhoz, hogy újra szóljon a rock jövő nyáron Malomvölgyben.

"Ez a fesztivál már Pécshez tartozik, szerves része a nyári party-kínálatnak. Hozzánk nőtt tehát a rockmaraton és azt akartuk, hogy ez így is maradjon" – mondta Csizi Péter, aki egyébként már évek óta „bábáskodik” a fesztivál körül, segít, ahol tud.

Az alpolgármester szerint bár a város nincs a legjobb anyagi körülmények között, ennyi pénzt még sikerült kiszorítani a büdzséből. A Rockmaraton szervezője azt mondja, ez a pénz pont elég arra, hogy újra megrendezhessék Magyarország egyébként legolcsóbb rockfesztiválját.

"Ezúton is köszönöm a város támogatását, enélkül ugyanis biztosan nem tudtuk volna újra összehozni a Rockmaratont" – magyarázza Varga Zoltán.

Bár a főszervező túl sok részletet nem akart elárulni a jövő nyári Maratonról, az biztos, hogy az elmúlt évekhez hasonlóan megint négy nagyszínpadon szól majd a rock, maradnak a legolcsóbbak a „fesztiválpiacon” és nagyobb sztárok zenélnek majd, mint eddig, köztük egy New York-i hardcore legenda is.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr894948339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum