RockStation

Márciusig rács mögött marad a Lostprophets énekese

2013. január 01. - sunthatneversets

watkins.jpg

A walesi Lostprophets 35 éves frontembere, Ian Watkins továbbra is rács mögött marad, mivel a cardiffi Koronabíróság sem az Ő, sem pedig két társa óvadék ellenében történő szabadon bocsátását nem engedélyezte az ellenük, többek között kiskorú sérelmére elkövetett szexuális zaklatása miatt indult eljárásban.

Az énekes újabb meghallgatása december 31-én zajlott le a cardiffi Koronabíróságon, ahol nem személyesen jelent meg, hanem videókapcsolás révén, egyenesen a bridgendi Parc börtönből, de a meghallgatás így sem tartott tovább 10 percnél. A három vádlott ellen hat vádpontban indult eljárás, a hírek szerint ezek között egy 1 éves kislány megrontásával kapcsolatos tevékenység is szerepel, akárcsak gyermek- és állatpornográfiát ábrázoló képek birtoklása és terjesztése. A vádlottak legközelebb március 11-én állnak újra a cardiffi Koronabíróság elé.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr534990224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum