RockStation

From Can To Can’t - Itt van Dave Grohl és Corey Taylor közös dala

2013. január 16. - sunthatneversets

sound_city_soundtrack_121412.jpeg

From Can To Can’t címmel tegnap debütált a BBC rádióban a Foo Fighters főnök Dave Grohl és a Slipknot/Stone Sour énekes Corey Taylor közös dala, amely Grohl a Sundance filmfesztiválon bemutatandó dokumentumfilmje, a Sound City: Real To Reel betétdala is egyben. A dalban a két zenész mellett Scott Reeder, az egykori Kyuss basszer és a Cheap Trick gitáros Rick Nielsen szerepel.

Grohl dokumentumfilmje a legendás Los Angeles-i Sound City stúdió történetét meséli el, ahol rengeteg meghatározó zenekar készített lemezt. Az interjúrészletekkel megspékelt dokumentumfilm mellett érkezik maga a filmzenealbum is, rajta a már fent említett dallal, de ezen lesz hallható a korábban már Paul McCartney-vel bemutatott Cut Me Some Slack is. Az albumon olyan zenészek működnek közre, mint Stevie Nicks, Trent Reznor, Rick Springfield, Tim Commerford és Brad Wilk a Rage Against The Machine-ből, valamint Josh Homme a Queens Of The Stone Age-ből.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr855020958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum