RockStation

Disarm The Descent címmel jön a Killswitch Engage új albuma

2013. január 25. - sunthatneversets

KsEDTDCover.jpg

Európában március 29-én jelenik meg a Killswitch Engage új - szám szerint hatodik - albuma Disarm The Descent címmel. Tegnaptól nyilvános a lemez borítója és komplett dallistája. Az anyag producere a gitáros Adam Dutkievicz volt, a keverést pedig legendás Andy Sneap (Megadeth, Testament, Exodus, Accept stb.) végezte.

A csapat, mint korábban megírtuk újra Jesse Leach énekessel dolgozik. Az új album első kislemezdala, az In Due Time február 5-én lát napvilágot, és videóklip is készül hozzá.

Killsitch Engage band2013.jpg

A lemezre a következő dalok kerülnek: 01. The Hell In Me, 02. Beyond The Flames, 03. New Awakening, 04. In Due Time, 05. A Tribute To The Fallen, 06. The Turning Point, 07. All That We Have, 08. You Don't Bleed For Me, 09. The Call, 10. No End In Sight, 11. Always, 12. Time Will Not Remain

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr845042446

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum