RockStation

Megáll az ész ... Of Spades! - Itt a harmadik Rockmaraton kisfilm és teljes a Fesztivál programja is

2013. február 18. - sunthatneversets

Rockmaraton 2013.jpg

A pécsi Rockmaraton harmadik promóciós kisfilmje is megérkezett Gróf Balázstól, benne természetesen Rockfaterral, Bőr Gyulával és, mint a címből is kiderülhet, Lemmyvel. Emellett elkészült az idei Rockmaraton teljes programja is. Az eddig bejelentett külföldi bandák mellé az amerikai After the Burial, a hazánkban először koncertező orosz punk zenekar a Purgen, és a pagan metal rajongóinak a holland Heidevolk került még be a programba. A fesztivál hazai felhozatala minden eddiginél erősebb lett, 150 magyar zenekar lép majd fel, köztük a jól megszokott alapbandák mellett idén igazi kuriózumokat és szubkulturális csemegéket is meghallgathat majd  a közönség.

A részletes program napi beosztása már megtekinthető ITT. Ugyanakkor mostantól a szervezők várják zenekarok jelentkezését a fesztiválra, az amatőr bandák a nemzetközi Local Heroes tehetségkutatóra jelentkezhetnek, míg a lemezes zenekarok számára 5 műsoridőt tartanak fent, ahová a közönség választhatja majd ki a fellépőket egy facebook szavazás keretében. Jelentkezni február 28-ig lehet az info@rockmaraton.hu címen, a levélnek tartalmaznia kell a zenekar nevét, egy zenekari fotót, egy linket hangfelvételhez vagy videóhoz és azt, hogy a tehetségkutatóra vagy a FB szavazásra kíván jelentkezni.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr125086944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum