RockStation

Új nagylemezen dolgozik a Judas Priest

2013. március 10. - sunthatneversets

0sziget2011_judaspriest01.jpg

Ahhoz lépest, hogy pár éve még a búcsút jelentették be, sok minden változott a Judas Priest házatáján, ugyanis most éppen nagyban dolgozik új stúdióalbumán a banda. A Judas Priest a honlapján közzétett friss üzenet szerint éppen stúdióban dolgoznak a következő soralbumon, mely az első lesz a két éve távozott K.K. Downing nélkül.

Mint ismeretes a kilépett gitároslegenda helyére Richie Faulkner került aki a búcsúturnénak hirdetett Epitaph elnevezésű koncertsorozaton már játszott a Priest-ben. Hogy az album mikor jelenik meg arról még nincsenek hírek, Rob Halford szerint siettetni nem kell semmit, kész lesz amikor kész lesz. Az anyagról korábban még azt mondták el, hogy nyers és lényegre törő lesz, tehát reménykedhetünk, hogy nem annyira grandiózus lemezre számíthatunk, mint a 2008-as Nostradamus volt. A nagylemez előtt várhatólag, még megjelenik a fent említett turnén készült koncert DVD, melyet tavaly május 26-án forgattak a turné zárókoncertjén Londonban a Hammersmith Apolloban. (Fotó: Réti Zsolt)

Mi ilyen daloknak örülnénk az új lemezen:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr955125576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

crazyfish 2013.03.10. 12:11:07

Kibaszott JUDAS....YEEEAHH....god of Metal!!!
Nekem a Defenders of the faith a kedvencem, 14 évesen ezt hallottam először, az mtv leadott egy koncertet és kész voltam, megfertőzött..:))

Kelly és a szexi dög 2013.03.10. 19:05:49

Az énekes maradjon inkább a Kék Osztriga Bárban!

fehérfarkas 2013.03.10. 19:26:38

@crazyfish: nekem is a Defenders a kedvenc lemezem :)))
én a Priesttől valami újszerűt várok, hiszen ez a zenekar mindig is arról volt híres, hogy nincs 2 egyforma lemezük,
persze nem várok még egy Defenders, Painkiller, Stained Class, Screaming erejű lemezt, bőven megfelel az is, ha riffekben, gitárszólókban és énekdallamokban erős lesz, összhatását pedig valami olyan újdonságot tartalmaz, amit a korábban még nem csináltak :)

okostojgli (törölt) 2013.03.11. 07:31:49

@Kelly és a szexi dög: "Az énekes maradjon"

Csak nem ott csípett fel téged?

:)

JARIZOLI 2013.03.11. 08:20:52

Szerintem is ott!!! :D
A priest a legnagyobb metal banda!! Kár,hogy Downing már nem tagja a zenekarnak!!
Remélem fasza lemez lesz ez is!!
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum