RockStation

Bound For Glory - Új Black Star Riders-dal

2013. március 22. - sunthatneversets

Black Star Riders 2013.jpg

Május 27-én jelenik meg ki a Thin Lizzy nevet elhagyó Black Star Riders debütáló albuma, az All Hell Breaks Loose. Tavaly ősszel még Thin Lizzy-ként léptek fel Budapesten a PECSA-ban, de később a turné végeztével bejelentették, hogy a Phil Lynottra és a csapat történelmére való tekintettel Black Star Riders néven folytaják tovább. A Scott Gorham gitáros vezette csapat már 2010 óta az egykori Almighty frontemberrel, Ricky Warwickkal dolgozik. A csapat tagja még Damon Johnson gitáros, Marco Mendoza basszer és Jimmy DeGrasso dobos. 

Az új lemez keverési munkálatait Kevin Shirley producer végezte, aki korábban olyan bandákkal dolgozott együtt, mint az Iron Maiden, a Rush, vagy Led Zeppelin. Az új lemezről már egy dalt is tudunk mutatni, a Bound For Glory hajtás után hallgatható meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr215162093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum