RockStation

Majdnem eredeti felállásában újjáalakul az Infectious Grooves

2013. április 05. - sunthatneversets

INFECTIOUS-GROOVES.jpg

A Metallica saját fesztiváljának tekinthető, június 8-9 között a detroiti Belle Isle-n megrendezendő Orion + More Fesztiválon majdnem eredeti felállásában újjáalakul a legendás Infectious Grooves. Ott lesz tehát a színpadon Mike Muir (Suicidal Tendencies), Robert Trujillo (Metallica), Stephen Perkins (Jane's Addiction), Dean Pleasants (Suicidal Tendencies), és különleges vendégként Jim Martin (ex-Faith No More), aki az eredeti gitárost Adam Siegel-t heyettesíti.

Az ötletgazda valószínűleg a Metallica basszer Robert Trujillo volt, aki azt mondta, hogy ennél tökéletesebb alkalom nincs is egy reunionra. Hogy az ötösnek lesznek-e további tervei, vagy csak erre az egy alkalomra állnak össze azt még nem tudjuk, de hogy az is képben legyen akinek fogalma nincs miről beszélünk, annak mutatunk egy Infectious Grooves dalt.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr785196049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum