RockStation

Richie Sambora nem vesz részt a Bon Jovi turnéján

2013. április 08. - sunthatneversets

richie-sambora-teeth.jpg

Azt már pár napja lehet tudni, hogy Richie Sambora gitáros nem vesz részt a Bon Jovi turnéján. Az indok a zenekar közleménye szerin "személyes okokra" vezethető vissza, de a New York Post értesülése szerint Jon Bon Jovi felesége, Dorothea tehet a történtekről. A hírek szerint ugyanis Sambora most semmiféle elvonón nem vesz részt, viszont Jon Bon Jovi felesége, akinek komoly befolyása van a Bon Jovi működésére nagyon szeretné, ha a turné pia és drogok nélkül futna le, de Sambora állítólag már kevésbé szerette volna ezt, így a bulvárújság értesülései szerint kitették a zenekarból.

Sambora egy csütörtöki Twitter-üzenetben annyit közölt, hogy köszöni, hogy aggódnak érte, jól van, de Los Angelesben kellett maradnia, hogy egy személyes dolgot elintézzen. A turnén jelenleg Phil Xenidis gitározik Sambora helyett, aki már 2011-ben is kisegített, akkor Sambora valóban elvonóra ment. A zenekar szerintünk csapnivalóan rossz új lemezéről ITT írtunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr835206627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vernarancs 2013.04.09. 09:51:43

Mekkora egy papucs ez a bonbon dzsoni. Anyu megmondja mit lehet inni a turnen. Fogadjunk, hogy a hamburgerrol is le van tiltva.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum