RockStation

Vader és Melechesh a Yukban

2013. április 16. - sunthatneversets

vader_web_flyer.jpgKáosz és pusztítás szabadul el április 17-én szerdán a Kék Yukban, ahol a lengyel Vader és az izraeli örményekből álló Melechesh ragadja nyakon a gitárokat. A death metal egyik alapcsapatát jelentő Vader nagyurak az 1980-as években álltak össze elit alakulattá. 2013-ban a Back To The Black turné egyik állomásaként csapnak le Budapestre. A teljes Back To The Blind albumot el fogják játszani. Magyar, lengyel, két jó barát, együtt zúz és rázza haját!

A Melechesh a black metalt orientális ízekkel turbózza fel, egyedi és hátborzongató hangzást produkálva. A brutalitás és a hátborzongatás kvintesszenciája, ősi kultúrák emlékét tűzve véres zászlórúdra. További Információk ITT. Facebook játék keretében,most ingyen jegyet is lehet nyerni a bulira. Részletek az eventen belül!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr295228954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum