RockStation

Gyilkosságra felbújtásért letartóztatták az As I Lay Dying énekesét

2013. május 08. - sunthatneversets

Tim Lambesis.jpg

Az utóbbi időben a szokásosnál is több rockzenész került összetűzésbe a törvénnyel, a most következő sztori azonban még így is kuriózum számba megy. Az As I Lay Dying énekesét Tim Lambesis-t ugyanis pár órája őrizetbe vették a kaliforniai Oceanside-ban, mert egy általa bérgyilkosnak hitt beépített rendőrt próbált megbízni saját felesége meggyilkolásával.

Az zenész állítólag régebb óta elhidegült házasságban él feleségével és azonnal őrizetbe vették amikor a magát bérgyilkosnak  kiadott, egyébként ügynökként működő rendőr elé állt a megbízásával – fogalmazott a San Diego-i rendőrkapitányság. Állítólag az énekesnek nem ez volt az első ilyen esete, ezért is került a rendőrség célkeresztjébe. Hogy valószínűleg nem csak kamuról van szó, azt jól jelzi, hogy még a Reuters oldalán is megjelent a hír. (Fotó: Réti Zsolt)

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr545287425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum