RockStation

My Bloody Valentine: Koncert most vasárnap

2013. június 06. - sunthatneversets

My Bloody Valentine.jpg

Már csak pár nap, és június 9-én Budapestre érkezik a My Bloody Valentine európai turnéja. A 30 éve alakult csapat koncertje már két évtizeddel ezelőtt is aktuális lett volna, de a rajongóknak egészen mostanáig kellett várni, hogy élőben is láthassák a shoegazing műfajteremtő brit alakulatát. Külön öröm, hogy a hiánypótló koncertnek egyben aktualitása is van, hiszen évtizedes - hiábavalónak tűnő - várakozás után, idén februárban végre megjelent az m b v című új album is, így a Club 202-ben tartandó koncerten az új dalokat is meghallgathatjuk a régi klasszikusok mellett. További információk a koncerttel kapcsolatban ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr455346854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

viliricsi 2013.06.07. 18:26:35

Most kaptam a hírt, hogy már csupán 250 jegy van a bulira, és még csak péntek van! Tessék iparkodni, ez egy ROSSZ hangulatú teltházas buli lesz!
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum