RockStation

A tervezettnél egy héttel később érkezik a Five Finger Death Punch új lemeze

2013. június 07. - sunthatneversets

Five-Finger-Death-Punch-TheWrong1.jpg

A tervezettnél egy héttel később, július 30-án érkezik a Five Finger Death Punch új dupla albumának első része. A The Wrong Side Of Heaven And The Righteous Side Of Hell Volume 1 címet kaptt albumon olyan sztárok vendégszerepelnek, mint Rob Halford a Judas Priestből, a Soulfly frontember Max Cavalera, a Hatebreed énekese Jamey Jasta, Maria Brink az In This Moment főnökasszonya, illetve a rapper Tech N9ne.

Mint látható, az albumhoz már borítót is tudunk mutatni, amely a híres képregény illusztrátor Greg Capullo (Batman, Spawn) munkája, sőt hajtás után egy újabb dalba, a Dot Your Eyes címűbe lehet belehallgatni fél perc erejéig. A Five Finger Daeth Punch új duplalemezének második része valamikor késő ősszel kerülhet a boltokba.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr655349124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum