RockStation

Szinte tönkrementek a Lamb Of God tagjai Randy Blythe pere miatt

2013. június 21. - sebiszabi

chrisadlersolo2012.jpg

A amerikai Lamb Of God dobosával, Chris Adler-rel készítettek egy interjút, amiben a címben írtakat nyilatkozta, többek között. Mint ismeretes, egy 2010-ben, Csehországban történt baleset miatt perelték be Randy Blythe-ot emberölés vádjával. Ugyan idén márciusban felmentették a vádak alól az énekest, de nyilván megviselték a történtek az egész zenekart, minden téren.

"Nem csak arról van szó, hogy semmiféle bevételünk nem volt abban az időszakban, de ki kellett fizetni az ügyvédi díjakat is, ami több mint fél millió dollárt jelent. Ez egyszerűen csődbe juttatta az egész bandát. Semmi pénz nem maradt a járandóságok vagy bármi kifizetésére. Amikor Randy-t felmentették idén márciusban, akkor ott voltunk, hogy vagy befejezzük, vagy adunk magunknak még egy esélyt, hogy talpra álljunk."

Arra a kérdésre, hogy mivel töltötték azt az időt, amíg Randy pere zajlott, Adler így válaszolt: "Már vannak gyermekeink, így tök jó volt otthon velük tölteni egy csomó időt. De folyamatosan az járt a fejemben, gyötrődtem, hogy akkor a karrieremnek annyi? Mit fogok most csinálni? Imádom a munkámat. Eddig minden este péntek este volt. Amikor ez megváltozik, akkor megijed az ember. A metál közösségen belül " - folytatta Adler - " nagyon sok támogatást és megértést kaptunk. Nagyon sokan jöttek segíteni olyanok, akik ismerik a zenénket, és akik tudják, hogy velük is történhet ilyen baleset. Kívülállóként úgy tűnhet, hogy ez egy jó példa arra, hogy a metál veszélyes és ártalmas. De ezek után javaslatokat fogunk tenni a koncertek biztonsága érdekében, hogy elérjük, hogy a fent említett sztereotípia valótlan."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr745371710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum