RockStation

Először lép fel a Zöld Pardonban a Lord

2013. július 04. - sunthatneversets

lord01.jpg

Bár tavaly ünnepelte 40 éves jubileumát az ország egyik legnépszerűbb hard rock zenekara, a veterán banda aktívabb, mint valaha. A Lord fennállása során először zúz majd július 5-én, péntek este a Zöld Pardonban, ráadásul ez lesz az egyetlen koncertjük a fővárosban az egész nyár folyamán.

Noha az 1972-ben alakult szombathelyi Lord a mai napig évi 60-80 koncertet ad országszerte, a Zöld Pardonba eddig valamiért még nem jutottak el. Idén nyáron ráadásul a legnagyobb fesztiválokat is kihagyja a csapat, így a július 5-ei koncert egy remek alkalom lesz, hogy a rajongókkal közösen egy meleg nyári estén, igazi fesztiválhangulatban avassák fel a Rákóczi híd budai lábánál fekvő szórakozóhelyet.

Igazán megtisztelő, hogy végre a ZP-ben játszhatunk és nagyon várjuk már ezt a bulit. A Lord együttes tavaly volt 40 éves, de továbbra is 80 fokon égünk, akárcsak a kezdetekkor. A pénteki koncerten is másfél-két órás őrület várható, az összes nagy slágerünk elhangzik majd. Tüzes rockbuli lesz a javából, valódi, jó dalokkal - mondta Gidófalvy Attila, a csapat billentyűse.

A ZP-ben a legfiatalabbaktól a legidősebbekig mindenkire számítanak, hiszen a csapat rajongótábora több generációt is magában foglal. A banda szerint ez nem véletlen, ahogyan az sem, hogy a Lord ennyi idő után végre a megérdemelt helyére került a magyar rock színtéren.

A jelenlegi felállásunk 2005 óta működik töretlenül és most jobban egyben vagyunk, mint valaha. Amellett, hogy zeneileg is teljesen összeszoktunk, a legfontosabb az, hogy megmaradtunk ugyanazoknak az egyszerű arcoknak, akik voltunk. Mi csak imádunk zenélni, és hiszünk abban, amit csinálunk, ez pedig lejön a színpadról. Ha hiteles vagy, azt a közönség észreveszi. Csak ennek köszönhetjük, hogy még mindig itt vagyunk. – magyarázta Gidó.

A Lord 2014-re szeretné új lemezzel megörvendeztetni rajongóit, de addig is igyekeznek időről időre változatosabbá tenni a koncertprogramjukat.
Bár a ZP-s koncert az egyetlen budapesti bulink a nyáron, így a közönség nagy részét minden bizonnyal a fővárosból érkezők teszik majd ki, a rajongóink nagyon hűségesek és sokszor követnek minket egyik állomásról a másikra. Éppen ezért kicsit mindig variálunk a műsorral, hogy kétszer egymás után soha ne legyen ugyanolyan a programunk. De természetesen az olyan alap dalok, mint a „Vándor” vagy az „Itthon vagy otthon” július 5-én, pénteken este sem maradhatnak ki a repertoárunkból. – tette hozzá a billentyűs.A belépő a koncertre 600 Ft lesz. További részletek ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr665390297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum