RockStation

Hallgasd végig az új Mercenary lemezt!

2013. július 25. - sebiszabi

mercenarythroughcd.jpg

A dán melodeath veteránok hetedik nagylemeze holnap, július 26-án jelenik meg Through Our Darkest Days címmel. És ahogyan mostanában szokás, pár nappal előbb meg is érkezik a teljes lemez meghallgatható formában, hogy az egységsugarú metal rajongó tudja, hogy miért fog kiadni pénzt. A hajtás után tehát az új Mercenary album teljes egészében, plusz borító, plusz tracklist. Aki pedig élőben szeretné a bandát megnézni, annak szeptember 5-én a Showbarlangot ajánljuk, ahol a dánok mellett az Omnium Gatherum is fellép.

mercenarythroughcd.jpg

01. A New Dawn 02. Welcome The Sickness 03. Through Our Darkest Days 04. Dreamstate Machine 05. A Moment Of Clarity 06. Beyond This Night 07. Starving Eyes 08. Generation Hate 09. Forever The Unknown 10. Holding On To Serenity (bonus track)

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr85425478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum