RockStation

Infók az új Motörhead albummal kapcsolatban

2013. július 25. - sebiszabi

motorheadvip.jpg

E blog hasábjain is már tucatszor megírtuk, hogy idén ősszel érkezik az élő legendának számító Motörhead új lemeze, ami Aftershock címmel látja majd meg a napvilágot. Ezt eddig is tudtuk, ma viszont az új albumon szereplő dalok listáját tudjuk megmutatni nektek:

01. Death Machine 02. Heartbreaker 03. Coming Back To You 04. Going To Mexico 05. Courage 06. Queen Of The Damned 07. Lost Woman Blues 08. Crying Shame 09. Paralyzed 10. Dust And Glass 11. Coup De Grace 12. Silence When You Speak To Me 13. Knife

Bár, ahogyan korábban arról is írtunk, Lemmy makacs betegsége miatt nagyjából az egész nyári turnét lemondták, ígéretük szerint ez nem lesz hatással az új lemezre és hamarosan vissza is fognak térni koncertekkel - amit nagyon várunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr575425470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum