RockStation

Lemmy rosszulléte miatt hat dal után véget ért a Motörhead koncertje a Wacken Fesztiválon

2013. augusztus 03. - sunthatneversets

Lemmy Kilmister.jpg

Az elmúlt hetekben viszonylag sűrűn adtunk hírt a Motörhead frontember, Lemmy egészségi állapotáról. Nos mi is, mint a legtöbben azt gondoltuk, hogy ha az augusztus 2-ai Wacken Fesztiválos fellépést vállalja a Motörhead, akkor itt már nagy bajok nincsenek. Sajnos vannak.

A csapat mindössze hat dal és kevesebb, mint fél óra után befejezni kényszerült a koncertet. A dalok közt ráadásul, így is hosszú szüneteket tartottak és Phil Campbell szokásos szólójára is jóval hamarabb sor került.  A hatodik dal után azonban a csapat elhagyta a színpadot, a Wacken Open Air egyik főszervezője, Thomas Jensen pedig bejelentette, hogy a fellépésnek vége.

Lemmy nem nézett ki jól és nem is úgy énekelt ahogy szokott - mondta a koncertről Bill Peters, a Metal On Metal rádióműsor vezetője és az Auburn kiadó főnöke. Phil Campbell gitárszólót játszott a The Chase Is Better Than The Catch előtt, miközben Lemmy lement a színpadról. A szóló végén Lemmy nem tért vissza, az egész színpadon percekig feszült csend uralkodott. Utána Lemmy visszajött még egy dalra, de amint befejezték, megint elhagyta a színpadot. Thomas Jensen azt mondta a közönségnek, nem tudja, mit tegyen vagy mit mondjon ebben a helyzetben. Nekem nagyon komolynak tűnt a dolog, remélem tévedek.

A Motörhead után fellépő Doro Pesch annyit mondott, hogy Lemmy rendben van. Egyelőre bővebbet nem tudni a frontember állapotáról, de könnyen lehet, hogy korai volt még ez a színpadra lépés, illetve a rosszulléthez hozzájárulhatott, hogy egész nap 30 fok feletti hőség volt Wackenben.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr755443218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum