RockStation

A következő két hétben is szabadtéri koncertekkel vár a Park!

2013. augusztus 05. - sunthatneversets

Hatebreed2012.jpg

Hűsítő szórakozást nyújt a következő két hétben és szabadtéri koncertekkel vár a Park! A hét is izgalmasnak ígérkezik, Hooligans lesz pénteken, Ganxsta Zolee és a Kartel oszt szombaton.  A következő hetet a cunnecticut-i, hardcore metált játszó Hatebreeddel nyitja a Park, szerdán pedig egy rockosabb este lesz: az Anna and the Barbies, az Óriás végül pedig a Hollywoodoo lép színpadra. Augusztus 15-én a hazánkban is nagy rajongótáborral rendelkező NOFX csap a húrok közé, pénteken pedig a Road húzós akkordjaira bulizhatunk. A hetet 17-én a most tíz éves Kowalsky meg a Vega zárja!

Ne feledjétek: A normál, alapdíjas koncertekre a Hoppá! tagok ingyenesen jöhetnek, és hozhatnak 5 vendéget a helyszíni ár feléért. A kiemelt koncertek esetén a Hoppá! tagoknak és plusz két főnek tudnak 50% kedvezményt nyújtani a helyszíni jegyárból. Hogy mi számít normál és mi kiemelt koncertnek azt a hírlevélből mindig megtudhatjátok! Keresd a Park és a Youtube közös tribute helyszínét a Sziget fesztiválon! (a Nagyszínpad közelében, a Sziget Vip mellett)

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr95445485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum