RockStation

Idén augusztusban is Rockfeszt Nagyudvarnokon!

2013. augusztus 08. - sunthatneversets

Flyer Rockfest_1.jpg

Konflikt, Pokolgép, War Is Ours, RAF-II, Rómeó Vérzik, Tankcsapda, Depresszió, Ganxsta… Profilváltásról szó sincs részünkről; nem háborús tudósítás kulcsszavait rejti e felsorolás, hanem a VIII. Nagyudvarnoki (dunaszerdahelyi) Rockfeszt fellépői közül említettünk meg néhányat. Nagyon is békés eseményről van szó: magyarországi, felvidéki és szlovák nemzetiségű zenekarok seregszemléjéről, ahol ezek rajongói két buli között óriási egyetértésben sörözgetnek együtt, vagy éppen majszolják a helyi nevezetességet: a cigánypecsenyéből készült hamburgert. Minderre  augusztus 16-án és 17-én (azaz a magyarországi „hosszú hétvégén”) kerülhet sör (vagyis sor).

Azok kedvéért, akik bizonyos hírportálok segítségével alkotják meg a világról való képüket megemlítjük: stábunk eddig öt alkalommal képviselte magát a fesztiválon, de soha még csak egy csúnya nézésben sem részesültünk a felvidéki helyszínen vagy az odavezető út közepette!

A helyi kezdeményezésre létrejött esemény mára a csallóközi térség legnagyobb fesztiváljává nőtte ki magát. A jegyár ennek ellenére baráti maradt; a helyszínen vásárolva is mindössze 15 euro a két napra! Cserébe a színvonalas rock muzsika mellett romantikus tájban gyönyörködhetünk, hiszen a bulinak otthont adó Sweet Parkot éppen egy tavacska partjára teremtette Isten. És hogy ne kelljen az Ő ege alatt hálni, a szervezők ingyenes sátorozási lehetőséget biztosítanak a területen. További infók a Rockfeszt saját weblapján: http://rockfeszt.sk/

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr385450398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum