RockStation

Linkin Park játék érkezik a Facebook-ra

2013. augusztus 23. - sebiszabi

LPrechargeImage.jpg

Szeptember 12-én érkezik a Linkin Park új projektje, ami egy ingyenes játék lesz a Facebook-on, a LP Recharge. Ezzel együtt egy új dal is bedobtak, az A Light That Never Comes-t, ami a játék egyik betétdala lesz. A nóta különlegessége, hogy Steve Aoki-val, az elektronikus zenében inkább ismert zenésszel együttműködve készült el. A játék oldalán regisztráció után megszerezhető az új dal (ból egy 43 másodperces részlet) mp3-ban.

A játék sztorija szerint a Föld természeti erőforrásait egy elit csoport birtokolja és a játékosnak, mint főhősnek a feladata, hogy visszaállítsa az egyensúly és ezzel megmentse a bolygót. A játékhoz a srácok az arcukat is adták. A hajtás után egy rövidke sample-t találtok az új dal rögzítése közbeni munkákról.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr845472249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum