RockStation

Rob Flynn gratulált az Avenged Sevenfoldnak a remek feldolgozás albumhoz

2013. szeptember 14. - sunthatneversets

shadowsflynn.jpg

A Machine Head főnöke online blogjában írt arról némi iróniával, hogy az Avanged Sevenfold idei albuma, a Hail to the King, ami mellesleg hatalmas siker lett világszerte, hogyan és milyen nyúlásokat tartalmaz a Metallica, a G N'R és Megadeth korábbi sikereiből.  

"Gratulálok az Avanged Sevenfoldnak a legutóbbi feldolgozás albumának sikereihez, hogy sikerült az eladási listák első helyét elérni. Ki gondolta volna, hogy Metallica, Guns n' Roses és Megedeth dalok újrafelvételei ekkora világsikert hoznak...? Tényleg örülök nekik, jó banda. De azért a vicc kedvéért szedjük össze a A7X új lemezéről a legkirívóbb utalásokat"

Nos Flynn mester szerint az A7X most még több Metallicat, tartalmaz, és nevet kellene változtatniuk Sad But Two-ra. Utal arra, hogy nyúltak az AC/DC-től és a Guns N' Rosestól, a Metallicatól, a Megadeth-től és hogy más bandák neveit használják számcímnek.

M. Shadows is válaszolt természetesen Robb Flynn felvetéseire, de egy igazi profihoz méltóan nem kezdett szájkaratébe, hanem azt mondta, ő ezt poénnak fogja fel és a Sad But True dologban még egyet is ért vele. Azt is elismerte, hogy a Flynn által emlegetett bandák hatottak az Avenged Sevenfoldra.

Ha minket kérdeznek, mi Robb Flynnel értünk egyet, igaz az együttesének a nevét ő is nyúlta a Deep Purple-től. Azért a Sad But Two-t :-) csak iderakjuk a cikk végére. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr15507285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum