RockStation

A Carcass frontembere szerint akár jó dolog is lehet az illegális zeneletöltés

2013. szeptember 29. - sebiszabi

jeffwalkersolo2013_638.jpg

A legendás brit extrém metal üttörők frontemberével, Jeff Walkerrel készítettek interjú a napokban és az egyik kérdés, amit nekiszegeztek, hogy mi a véleménye az illegális letöltésről. 

"Akár pozitív dolog is lehet, hogy ha az emberek letöltenek egy albumot, meghallgatják és ez után megveszik. A veszély azokkal van, akik hardcore módon töltik le a zenét és soha nem vásárolnak semmit. Ők ártanak igazán a zeneiparnak. Ők nem támogatnak senkit, főleg nem a művészeket. De a legtöbb esetben, úgy gondlom, hogy ez pozitív. Megértem az embereket. Rengeteg zene jelenik meg és az embereknek nincs pénzük és lehetőségük mindet megvásárolni. Úgy éreznék, hogy hiába költötték a pénzüket, ha csalódottak egy lemezben. Esélyt kell adni, hogy kipróbálhassák az új albumokat. Igazából szerintem mindegy, hogy az emberek honnan hallgatják a zenét. De a hardkór letöltők, nihilista hozzáállásukkal nem tartanak lépést azzal, hogy ez a rajongókról szól. Nem kellene gondok okozniuk a művészeknek, akik a rajongókért tesznek. Mi viszont nem vagyunk a közönségünk ellen."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr185539147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum