RockStation

Ezek a dalok lesznek a Black Sabbath koncert kiadványán

2013. október 04. - sebiszabi

Black-Sabbath2.jpg

November 26-án Black Sabbath: Live...Gathered in Their Masses címmel jelenik meg a legendás Black Sabbath koncertlemeze. A felvételek idén április 29-én és május 1-én készültek Melbourne-ben, Ausztráliában. Ezen a koncerten játszottak először dalt az új lemezről, a 13-ról, ami később a 200-as Billboard lista első helyéig jutott az első héten eladott 155 ezer példánnyal. A banda visszatérő albumáról itt írtunk szépeket. A koncertlemezről továbbá azt tudjuk, hogy az alábbi dalok szerepelnek rajta, a hajtás után pedig egy ízelítőnk is van az anyaghoz. 

tracklist: 1. Warpigs 2. Into the Void 3. Loner 4. Snowblind 5. Black Sabbath 6. Behind the Wall of Sleep 7. N.I.B. 8. Methademic 9. Fairies Wear Boots 10. Symptom of the Universe 11. Iron Man 12. End of the Beginning 13. Children of the Grave 14. God is Dead? 15. Sabbath Bloody Sabbath (intro) / Paranoid

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr145550950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum