RockStation

Ma színpadot foglalnak a Hangfoglalók

2013. december 04. - sunthatneversets

The immigrants gödör.png

Szerencsére vannak még olyan tehetségkutatók is, ahol a kreativitásé és a hangszeres élő zenéjé a főszerep. Ezek közé tartozik a Hangfoglaló Magyarország. “A  tehetségkutató-sorozat alappillérei a gyakran két évtizedes múltra visszatekintő regionális, országos és határon túli tehetségkutató fesztiválok, versenyek, táborok. Az ezeken felsorakozó tehetséges zenekaroknak, zeneszerzőknek, szövegíróknak és a zenekarok hangszeres zenészeinek, énekeseinek kíván a Hangfoglaló Magyarország. új távlatokat, valós szakmai lehetőségeket és jelentős díjazást felkínálni.” (www.hangfoglalasonline.hu)

A tehetségkutató kiemelt résztvevői közül hárman december 4-én a Gödör Klub színpadán lépnek fel. A The Immigrants neve már ismerősen csenghet az indie-rock kedvelőinek. A nemrégiben Horvátországban turnézó pécsi srácokról azt hallani, hogy koncertjeiken nem spórolnak az energiájukkal egy cseppet sem. Közeli terveik között szerepel egy újabb klip készítése, illetve 2014-ben új EP-vel jelentkeznek majd.

A 2013-as évi Hangfoglaló nyertese, Szatmári Juli zenekarával érkezik, akik a pop, a folk és a jazz elemeit vegyítve kalauzolnak el különleges világukba. Juliról érdemes tudni, hogy már több zenei tehetségkutatót nyert és aki hallotta élőben, nem nagyon felejti varázsát.

Csak hogy még színesebb legyen az este a HanGerilla csapata még ráteszel egy lapáttal a stíluskavalkádra és megmutatja, hogy milyen az, amikor egy zenekar a rap, rock, funk, metal és a punk műfajokat sem veti meg. A tokaji banda közeljövőbeli tervei között is szerepel egy EP, addig is szerdán élőben a Gödörben. Ilyen volt a HanGerilla a Hegyalján:


TOVÁBBI INFORMÁCIÓK ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr105674923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum