RockStation

Az angol lista negyedik helyéig kúszott az AC/DC Highway To Hell-je

2013. december 23. - sunthatneversets

acdchighwaycover.jpg

Volt már arra példa, hogy egy karácsonyi rajongói kampány következtében nem feltétlenül friss dalok kerülnek egy slágerlista élbolyába, gondoljunk csak vissza, hogy 2009-ben a Rage Against The Machine Killing In The Name-je is így került a brit Top 40 élére. A brit AC/DC rajongók idén a csapat legendás klasszikusának a Highway To Hell-nek a csúcsra juttatását tűzték ki célul a zenekar fennállásának negyvenedik évfordulója alkalmából.

Nos az első hely végül nem jött, hiszen  a dal "csak"  a negyedik helyre kúszott a listán köszönhetően az ott is dúló X Factor dominanciának. Az eredmény azonban így is AC/DC legjobb eredménye Nagy-Britanniában, hiszen a zenekar korábban soha, egyetlen dalával sem került be a Top 10-be.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr825705238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum