RockStation

MetalWar Fest Open Air Budapest 2014 – Újabb külföldi banda érkezik, de Te is szervezheted a bulit!

2014. január 03. - sunthatneversets

fatal_smile.jpg

Ahogy azt egy korábbi hírünkben is jeleztük, egyre több magyar és külföldi banda szeretne csatlakozni az idei, immár második MetalWar Fesztivál fellépőihez. Az olasz Vexillum és az angol Furyon mellett, most a svéd Fatal Smile is bejelentkezett, méghozzá ígéretük szerint teljes színpadi show-val és látvánnyal utaznak Budapestre.

Ebben az esztendőben a közönség is szervezheti a háromnapos rendezvényt, hogy hogyan, erről a szervezők adtak tájékoztatást: „A MetalWar Fest az a rendezvény, ahol nemcsak fellépők vehetnek részt aktívan, egy-egy ajándék koncerttel a bulik sikerében, hanem a közönség is szervezővé válhat. Ha szeretnéd kedvenc külföldi bandádat Budapesten látni, nem kell mást tenned, mint a cikk alatt található videó linkjét elküldenek az általad rajongott banda nyilvános e-mail címére, azzal a kéréssel, hogy szeretnéd Őt is a MetalWar Fest fellépői között látni. Egy-egy bandához minél nagyobb számú kérés érkezik, annál nagyobb az esélye a fellépésüknek!”

Íme a link, melyet küldened kell kedvencednek: https://www.youtube.com/watch?v=mqDI8FENc3M

MetalWar Fest Open Air Budapest 2014
2014. 09. 05-07.
SzeptEmber Feszt. Budapest Népliget
Fatal Smile (Swe)
Furyon (Eng)
Vexillum (Ita)
Twister (Hun)
A belépés ingyenes!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr625724042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum