RockStation

A Red Hot Chili Peppers és Bruno Mars közösen lép fel az idei Super Bowl szünetében

2014. január 12. - sunthatneversets

Red-Hot-Chili-Peppers-with-Nfl-Uniform-and-Helmet-HD-Wallpaper_Vvallpaper.Net.jpg

A Super Bowl döntők szünetében évek óta világsztárok lépnek fel, sok esetben valami különleges produkcióval. Azt már napok óta lehet tudni, hogy a félidei show idén Bruno Marsé. Viszont ahogy az már többször előfordult, hozzá is csatlakozik valaki, ebben az esetben valakik, hiszen a Red Hot Chili Peppers-szel közösen zenél majd február 2-án New Jersey-ben, a MetLife Stadiumban. A Red Hot Chili Peppers egyébként nem csak ebben a produkcióban vesz részt, hanem a játékhoz kapcsolódó koncertsorozat New York-i állomásán headlinerként lép fel. Egy biztos, hogy a kereskedelmi szempontból, mind Bruno Mars, mind a Red Hot Chili Peppers jól jár, ugyanis a Super Bowl volt tavaly a legnézettebb műsor Amerikában a maga több, mint 100 millió nézőjével.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr315753854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

viliricsi 2014.01.12. 09:25:17

A RHCP legutóbbi albumával elég mély gödörbe került, most Bruno Mars segít nekik azt tovább mélyíteni...

sebiszabi 2014.01.12. 11:29:32

Jó pár évig az volt a szokás, hogy legendás rockbandák játszanak a Halftime Show-n (Rolling Stones, Bruce Springsteen, The Who), de valamiért 2011-től elkezdődött az, hogy inkább trendi előadókat hívtak meg. Jött a semmilyen (mondjuk inkább szar) Black Eyed Peas "produkció", a botrányos és szánalmas Madonna buli (youtu.be/8PSf7Zl5EiI), majd a tavalyi Beyoncé - ez mondjuk tényleg világszínvonalú volt. És most akkor Bruno Mars...szerintem szar ez az irány még ha RHCP segít be neki.
Nem volt az rossz gondolat anno, hogy olyan előadók lépjenek fel az USA legnézettebb műsorában, akik már bizonyítottak ÉLŐ KONCERTEN. pl.: youtu.be/ScA2FqJn9ic
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum