RockStation

Áprilisban jön a Steel Panther új lemeze

2014. január 14. - sebiszabi

Steel Panther 2012.jpg

Mondjuk áprilisi tréfa is lehetne, de nem az, április 1-én jön a glam/paródia zenekar következő, harmadik albuma, a All You Can Eat. Az első rifftől az utolsóig igazi, hamisítatlan Steel Panther élményt kapunk, ezt ígérik, és ezt nyugodtan vegyük fenyegetésnek. A hajtás után a tracklistát (micsoda dalcímekkel), a borítót és az egyik új nótájuk, a Party Like Tomorrow Is The End Of The World videóját találjátok (Figyelem! fedetlen női testek is előfordulhatnak...).

01. Pussywhipped 02. Party Like Tomorrow Is The End Of The World 03. Gloryhole 04. Bukkake Tears 05. Gangbang At The Old Folks Home 06. Ten Strikes You’re Out 07. The Burden Of Being Wonderful 08. F@#king My Heart In The Ass 09. BVS 10. You're Beautiful When You Don't Talk 11. If I Was The King 12. She's On The Rag

steelpantherallyoucaneatcover_638.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr905757217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum