RockStation

A télből a nyárba!: Szenzációs felhozatalt produkál idén a Hellfest

2014. január 23. - Ernő Hellacopter

i06.jpg

Bár a paplant még csak most fogjuk igazán a fejünk búbjára húzni, nem árt előre tekintenünk. A nyári fesztiválok nagy részének line up-ja még csak most alakul, a franciaországi Clissonban évente megrendezésre kerülő Hellfestnek viszont nemhogy a line up-ja 100%-os, de a megvételre kínált jegyek többsége már gazdára is talált már. (Fotó: Réti Zsolt)

Gombamód szaporodnak a semmi közepén teremtett fesztiválok, a zenekarok legnagyobb örömére. Vannak kifejezetten fesztiválspecialisták, akik klubokba már jóformán egyáltalán nem jönnek át a tengeren túlról, de elnézve az idei felhozatalát a Hellfestnek, azt hiszem, persze ez függ az illető zenei beállítottságától, ennél jobb fesztivált Európában nem lehet találni. A headlinerek minden színpadon igen neves bandák, akiknek a koncertjére, ha csak őket akarnánk megtekinteni, majdnem annyi lenne egy jegy nyugaton, mint a Hellfesten a napi zsuga ára, szóval fusd át a névsort, és ha úgy döntesz nekivágsz, mihamarabb gondoskodj jegyről, mert elég kapósak!

Ízelítőül pár banda: Iron Maiden, Aerosmith, Slayer, Soundgarden, Rob Zombie, Iced Earth, Sepultura, Hatebreed, Crowbar, Therapy?, Skid Row, Death Angel, M.O.D., Unida, ELECTRIC WIZARD!!!!, Monster Magnet, Turbonegro, Misfits, Clutch!!!, Godflesh, Kylesa, Kadavar, Spirit Caravan, Dozer

A névsor magért beszél.... TOVÁBBI INFORMÁCIÓK ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr355775773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum