RockStation

Advisory - A magyar grindcore szörny elszabadult!

2014. február 02. - sunthatneversets

Advisory band.jpg

Örömmel tudatjuk, hogy eljött a végítélet: "megjelent" a kíméletlen, sallangmentes grindcore-t nyomató budapesti Advisory zenekar első hangzóanyaga Csudálatos Názáreti John Lennon címmel, digitálisan letölthető formában.

Az Advisory ötlete Dechatel Ádám dobostól származik, aki a fő dalszerző is a csapatban. A koncepció egyszerű: kíméletlen, brutális, megalkuvás nélküli grindcore zenét játszani úgy, mint a régi nagy elődök. Az eleinte csak a saját szórakozásra kitalált stúdióprodzsekt dalai azonban nagyobbat szóltak, mint bárki gondolta volna, így a tagok úgy döntöttek, rászabadítják a világra ezt a pár perces mészárlást, hátha felrobbantja néhány ember agyát.

A bemutatkozó anyag ingyenesen letölthető a zenekar bandcamp oldaláról (a 'Buy now' – fülre kattintva egy nullát kell beírni és jön is a förtelem!) A csapatot lehet, mi több, ajánlatos kedvelni a Facebookon, a lemezt véleményezni, szeretni, fikázni is ér, A 'Csudálatos Názáreti John Lennon' e.p. munkálatai a Fregath Music-ban zajlottak 2013-ban, meglehetősen nomád módszerekkel: hangszerek élőben fel, minimális keverés egy laptopon, sok sör. Nem kell szarakodni.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr975794055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum