RockStation

Első hallásra SZERELEM!: Kandle - In Flames (2014)

2014. március 12. - Ernő Hellacopter

Kandle In Flames.jpg

Ezt igazán nehezen hiszem el! Közel a 40-hez, olyan őszinte rajongással viseltetek egy 23 éves hölgy előadó irányába, hogy magam is megijedek magamtól! Lázasan túrom a netet, próbálok hozzáférni minden dalhoz, amit Kandle Osbourne, ez a kanadai, csodálatos hanggal megáldott hölgy valaha szalagra rögzített. 2011-es bemutatkozó EP-je még titokban maradhatott, hiszen Kanadán kívül nem túl ismert, talán underground körökben igen, de a nagyközönség csak most, 2014-ben fog a fejéhez kapni! Ne felejtsétek el, én szóltam!

A selftitled EP-t 3 éves öndefiniálás, és dalírás követte, majd ebben a hónapban végre megjelent a nagylemeze, amely az In Flames címet kapta. Mivel 1 hete akadtam rá, ezért inkább az EP-vel indítottam az ismerkedést, majd amikor hatodszori hallgatás után visszavonhatatlanul beleszerelmesedtem, jöhetett az In Flames.

kandle_solo.jpeg

A hangszerelés, a sound sokkal erősebb, fogósabb, a dalok letisztultak, fülbemászóak. A szövegek érettek, sokrétűek, és tökéletesen alátámasztják a bitang erős hangulatot, amit a zene csak úgy áraszt magából. Nagy a valószínűsége, hogy az alább linkelt nóta jelenti majd Kandle kisasszony számára az igazi áttörést. A Demonban benne van minden, amit tudni érdemes. Ha elsőre nem ragad magával, menthetetlen vagy!

A thrashtől indulva, keresztül a hardcoreon, belefeledkezve a rock&roll legmélyebb bugyraiba, igazán nagy kincs, amikor a magamfajta mindenevő egy ekkora kincsre lel, ezért éreztem kötelességemnek megosztani veletek ezt a csodát! Kandle-nek van egy The Blue Violetts nevű zenekara is, ahol az ének mellett gitározik is. Az is megér egy misét, ha már kellően elmerültél ebben a földöntúli csodában! Év végi elszámolásnál dobogós lesz az In Flames, a nyakam rá!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr835855653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ricsike87 2014.03.12. 17:57:29

Ha fele ilyen jó lesz a többi szám is, mint a klipes, már megérte :)
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum