RockStation

Zseniális metálfika a Trivium basszerétől - Paolo Gregoletto bemutatja az ASSHOLE666 EP-t

2014. március 29. - Nemesúr

paolo gregoletto in front of a crowd doge stayl.png

Paolo Gregoletto egy elfoglalt ember.

Ha éppen nem a keményzenei világ elé boruló (kommentszekciókban mindenkit fel)világosítóinak reflektorfényében sütkérezik, a Trivium legutóbbi lemezein végzett játékáért jövő fika- és dicséret-tenger ellentétes áramai közt úszkál, vagy nem épp nyilvánosan parázik egy éppen aheti garázs EP-felvételén... Akkor fogja magát, és brüthallish nótákat is szerez. Persze a legkevesebb komolysággal. Az Asshole666 akár a Dethklok előzenekara is lehetne: a stílusparódiák egyik sarokkövét teszi a mai nagyérdemtelen elé.

Az Asshole666 EP társelkövetői Jeff Stevenson, a Meridian Dawn és a Forty Winters gitárosa, CJ Cussel, a Before the Mourning gitárosa (egyben eme kis szarból gyúrt ékkő hangadója), valamint Triviumos zenésztársa, Nick Augusto dobos. Meg az állat, aki erre kiadta a stúdióját.

Eme remeken 3 track kapott helyet: az első 2 egy fiktív trashgrind/deathcore/hardcore banda, a Succulence ("Elteltség, Bőség") felvezetői - a jó kaják gyönyöréről, egy torokrákos ősember hangján és primitivitásával, míg a 3. "dal" egy megzenésített pofán köpése mindennek, ami az Emmure-al és az új Asking Alexandriával (és főleg egyes, rájuk esküdő scene-arcokkal) kapcsolatban az ember eszébe (fülébe) jut...

Minden további halandzsa helyett, álljon itt egy hármasoltár a szarmetál egyházának (a lényegre törő zsoltárszövegeket mellékelve):

A DIIIEEEE!!!! elcsépeltsége helyett micsoda formabontás STTTEEEAAAAKKKKKK!!!!4!!-et üvölteni!

Az a rizsmuffinra tett csirkecomb majdnem olyan ocsmány, mint egy Cattle Decapitation borító.
Kudos a szöveg lényegre törő igénytelenségéért!

Oké, vége, végem, szerintem ezzel a "számmal" betetőztük a korrajzok templomát.

Házi feladat:
1.) HÍVJUK ÁT legfültágultabb, legpincemélyebbre hangolt torkú/gitárú hc-fan haverjainkat!
2.)TEGYÜK BE az "amcsi underground legújabb, titkos gyöngyszemét"!
3.) VÁRJUK a reakciókat
4.) ...
5.) TAKARÍTSUK FEL a beinduló moshpit során szétrúgott porcelánt.
6.) MAGYARÁZKODJUNK a nagyinak.
(7.) PROFIT(?))

Szóval nincs duma. ASSHOLE666. Az egész FAMILYnek meg a CREWnak.

U.I.: Ezek után talán akadhatnak olyanok, akik esetleg kételkedhetnek Paolo jelenlegi mentális egészségében. Nekik (és persze a fenti EP kedvelőinek, valamint azoknak, akik szeretik a cicákat) ajánljuk a kolléga új, kedvenc pólóját, amit reklámoz is.

mr brown kittee.jpg

~

by Nemesúr

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr225884630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum